Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag började på bästa sätt, med bra unghästridning! Jag red Gasper i snön ute i hagen och i dag har vi travat! Två travsträckor blev det och det kändes verkligen plättlätt. Kommer ni ihåg att jag skrev det häromdagen när jag hade provat att få trav att jag trodde det skulle fungera utan problem nästa gång?  Som väntat hade polyeten trillat ner till i dag och det var som vi aldrig hade gjort annat!
 
Sen några timmar på Ica. Hemma igen så red jag Clarinett på banan, eller red och red, jag försökte rida i alla fall. Efter ett par varv blev hon väldigt okoncentrerad, eller rättare sagt väldigt koncentrerad på något i skogskanten, och vad står där om inte två älgar precis ovanför min hage! Det var stört omöjligt att få Clarinett att koncentrera sig på något annat än älgarna, hon var bara tvungen att spana på dom i vart och vartannat steg! Efter en stund försvann dom och Clarinett hann precis slappna av, börja fokusera på mig och vi skulle just sätta igång i trav när det brakade till och älgarna var i skogen precis ovanför banan! Men då gav jag upp och satt av! Inte rätt dag i dag och ingen större mening att försöka något vettigt med någon annan heller! 
 
I stället blev det mat och sedan alla hjärtans dag mys med Så ska det låta och choklad. Dock utan kaka, hade bakat en men när jag togbut den ur ugnen delade sig formen och kakan landade på golvet. Men dagens ordspråk blev "man ska inte gråta över spilld kaka!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0