Kaosfredag!

I dag har det verkligen varit kaos, som tur var slutade dagen bättre än den började!
 
När jag åkte för att kolla hästarna innan jobbet så mötte jag 4 hästar på vägen! Det var stona som bestämt sig för att gå hem! Blev orolig eftersom unghästarna inte var med så jag stoppade in stona i en vinterhage och åkte ner mot betet för att leta dom. Hittade dom precis där de skulle vara, nämligen i hagen sovandes!!! Så det var bara att laga hagen, inte så bara då någon av dom hade fastnat i tråden och dragit den genom nästan hela hagen, och sedan till Ica. Trots allt stök var jag bara 5 minuter sen!
 
På Ica var det också kaos, hela dagen! Åkte hem på lunchen för att flytta om hästarna hemma eftersom jag då hade en plan klar. Tror att jag hann sitta 5 minuter medan jag åt gröt till lunch och sedan tillbaka till kaoset där. Efter jobbet åkte jag i väg och hade en lektion innan jag åkte hem. 
 
Sen kom Linda och vi passade på att rida ut med Tant och Rosetta nu när Tant ändå var hemma. Blev en tur med mycket trav, och även lite galopp så nu är Rosetta galopperad under ryttare! Sen hjälpte Linda mig så att jag kunde hänga på Pavel. Jag kommer att ta det försiktigt med honom, inte försiktigt som i smygande utan försiktigt som i ett steg i taget. Han blir lätt lite osäker så det är viktigt att det går bra och mycket repetition, kommer att ta lite tid men det är det värt. Ingen häst man bara sitter upp på, men alla hästar kan ju inte vara så heller! Det kommer bli bra, bara han får tid på sig!
 
Nu har jag även hunnit med lite fredagsmys i form av cider, ost, kex och chips. Hoppas på mindre kaos, röra och överraskningar i morgon! Då ska jag rida stona hemma och sedan köra ner de igen!
 
Rosetta innan ridningen!
 
Och på hemväg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0