Fredagsnytta

Idag har det inte blivit så mycket vettigt gjort! Först Ica hela dagen, kom hem 18.30. Sen red jag Rosetta, vi red på banan, mycket trav och hon lyssnade bra!
 
Sen tömkörde jag Pavel, han har haft en tendens till att sno runt så fort det blir något jobbigt eller svårt och då har han blixtsnabbt vänt runt så han står med huvudet mot mig i stället. I dag jobbade vi mycket med detta. Började på volt i båda varv med en massa halter, när det fungerade så fortsatte vi på fyrkanten och med varvbytena. Han har tyckt att varvbytena har varit väldigt jobbiga, vilket inte är så ovanligt, och blivit stressad och snurrat runt. I dag delade jag upp varvbytet i flera delar, först byta spöhand, sen flytta kroppen och mig, och så flytta tömmarna.  Efter ett par gånger kunde vi göra varvbytena helt utan att han spände till! Då var jag nöjd! Pavel är inte helt enkel, första veckorna släppte han inte in mig till sig alls men nu har vi ganska bra kontakt men han är en försiktig herre som man måste ta det bit för bit med. Tror att han kommer bli en fantastisk kompis till den som köper honom sen!
 
Nu har jag påbörjat en kaka till hovis i morgon, ska fixa lite kvällsfika och sen blir det att sova. Har mycket planer i morgon!

Kommentarer
Postat av: Desirée Jonsson

Pavel i ett nötskal.
Lite knepigt med enmanshästar, men han kommer å andra sidan bli väldigt lojal mot sin människa :) Kul att det går bra!

2016-08-13 @ 06:54:25
URL: http://manadis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0