Vårvinter???

I dag har det varit lite märkligt väder. Stundtals strålande sol och riktigt varmt, detta i kombination med två decimeter nysnö gav en lite märklig känsla,  har känts som en riktig superfin vårvinterdag!
 
Jag började med att jobba den lilla grå i töm. I dag mest arbete på volt med formen och traven.  Hon är väldigt rolig att jobba med! Sen kom Alida, hon har inte varit här och ridit på flera månader eftersom hon , tråkigt nog, håller på att flytta. I dag skrittade vi ut med Tant och Szum, de fick ordentligt med styltor eftersom snön var rätt mjuk. Szum höll sig hyfsat på marken men han var trött och svettig när vi kom tillbaka, medan Tant nog tyckte att det var värsta söndagsturen!
 
Efter lite lunch åkte jag till Sundsvall. En sväng på Hööks, mycket bra att ha saker som fattades, och ett par affärer till innan jag åkte på en kundkväll och föreläsning på en annan ridsportaffär. Föreläsningen handlade om fodertillskott, som jag ju är allmänt skeptisk till men jag tyckte ändå att det var rätt okej. Om ni minns så köpte jag ett "magiskt pulver" till Szum som han sen inte åt, det var från detta företag. I kväll köpte jag ett medel, en pasta, som ska lugna hästen vid tex. lastning eller liknande, den ska jag prova på den lilla grå när vi ska sko henne! Dessutom bjöd de på både hamburgare och gott fika! 
 
Szum var lite trött innan dagens ridning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0