Tisdag!

Det är ganska lugna dagar nu, vilket både är lite skönt och rätt tråkigt...
 
Igår började jag med att hämta hem min nya häst. Hon har ju bott hos Nisse men har jag ju plats hemma så det var dags att ta hem henne. Först mätte vi henne och kollade chipet, att det var rätt häst, vilket det var och hon bar 156 cm dvs jätteliten men ändå lite större än vad jag trodde. Nu får hon bo inne ett par nätter här innan jag släpper henne på lösdriften med de andra brudarna. Tömkörde även Szum, han var fokuserad och fin tills vi började med travbommarna, höga bommar med kort avstånd,  då flippade han ur lite och skuttade runt i stället. Han tycker verkligen att det är jobbigt med bommarna! 
 
Sen en lång lunchrast innan nästa ryck. Då red jag ut Tant en sväng och gjorde fölhage. Eller rättare sagt fölningshage. Fick gå runt hela sommarhagen för att se att staketet var helt, vilket det ju inte var efter älgarnas framfart i vinter,  så strömmen går runt och sedan skärma av den delen som Räkan ska gå på. Nu behöver det bara torka upp lite, eller bara och bara antar att det är det stora problemet att få det att torka upp i tid!
 
På kvällen gjorde jag äppelpaj, och en kompis kom och fikade lite, och så mycket mer vettigt blev det inte. I dag är det halv storm ute så det blir nog rätt lugnt i dag med!
Day Dream i hagen hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0