Massa G!

I dag fick vi besök av massören Ulrika på förmiddagen. Hon började med Szum och det var väldigt intressant! För några veckor sedan "bytte han sida", dvs vilket varv han hade lättast i och dessutom började han skjuta över mig och sadeln lite snett, inte mycket men ändå, och i dag fick vi förklaringen! Han hade en ny muskelbristning och ömhet på högerbakben, högt upp på låret! Han har kompenserat det genom att skjuta över sadeln och mig lite snett! Väldigt intressant och nu har jag lite att jobba med, Szum njöt lite motvilligt av sin massage, han har liksom svårt att erkänna att det är rätt skönt! Sen fick även Gandalf massage, det är så intressant att höra Ulrikas resonemang och se hur allt hänger i hop!
 
När hon var klar så red jag och Elise ut med Flisan och Gandalf, Gandalf hade nog fått någon överenergi av massagen för han var riktigt på hugget! Sen redjag även Clarinett på banan, longeade lite först för hionhar ju inte gått så mycket och red sedan. Vi jobbade i dag bland anant på åttvolt med bommar, hon är lite vinglig men det får jag ta närhon är så otrimmad, nu ska vi förhoppnngsvis komma igång lite mer! 
 
Sen mat och lite kontorsjobb, och en kaka hannjag baka också vilket är typiskt mig när det vankas kontorsjobb.. På kvällen kom Mona och vi red ut med Tant och Sarek, nu har jag hunnit med ytteligare lite konstosjobb så snart har jag gjort mig förtjänt av den där kakan!
 
Elise tog några bilder under massagen i dag!
Szum behandlas med laser!
 
Gandalf masseras!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0