Aprilblöta!

Fy vad jag är less på blötan, leran och regnet nu! Hoppas att prognoserna som utlovar uppehåll och värme till veckan har rätt. För hagarna är fruktansvärda nu, dom var blöta och leriga redan innan de här två decimetrarna med snö kom och dagens regn. Jag vill att det ska torka upp,  inte minst med tanke på att det snart är dags för fölis! Inte roligt med föl i den här geggan!
 
I dag har jag mest jobbat, lika bra när vädret är skit,  men jag var ledig några timmar på eftermiddagen mellan Ica och ridskolan, och hade sån tur att det faktiskt var uppehåll och lite sol då! 
 
Jag jobbade den lilla grå i töm när jag var hemma. Det var blött på banan men gick ändå bra att jobba med henne. Hon blev väldigt fin i höger varvet, och vi jobbade en del med bjudningen i övergångarna. Sen en snabb lunch innan ridskolan där vi i dag hade personalmöte innan lektionerna. Det var lite spännande med lektioner i dag eftersom det förbereddes för helgens tävlingar, vilket innebar att det kördes med fyrhjulingar utanför ridhuset, ritades i hinderförrpd, hämtades grejer i ridhuset och var allmänt rörigt, som tur var så brydde sig hästarna inte alls!
 
Nu är jag färdig ute i regnet och hoppas på blå himmeln jag vaknar i morgon! 
 
Lilla grå i dag!
 
Lite otålig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0