En häst i garaget!

När jag var liten så var jag med mina föräldrar och sålde bär på en gård där de hade en ponny i garaget, detta gjorde stort intryck på mig som sen tjatade om att få en egen häst som kunde bo i garaget. Så blev det aldrig även om jag många år senare fick en ponny, men igår kväll hade jag en häst i garaget! 
 
Igår ägnade jag förmiddagen åt att hitta felet i bokföringen, till slut lyckades jag och kunde skicka in momsrapporten. Hovis kom och drack kaffe, hon hade planerat lite fel och kom förbi och surrade lite i din paus.
 
Sen tömkörde jag Szum i sommarhagarna,  banan är hård och jag tänkte att han skulle få lite omväxling. Givetvis var han pigg och laddad! Fortsatte med att rida Clarinett på banan, vi provade en av sadlarna och den fungerade ganska bra! I övrigt kändes hon stadig i traven, vi provade även lite sidvärts i skritt. Sen middag och I väg för en lektion.
 
När jag kom hem igen så var hovis på gården för andra gången men denna gång var det för att sko Tant. Det hade blivit både mörkt och kallt så det kändes inte så roligt att stå ute. Jag har gjort plats i garaget för att eventuellt ha det som skötselplats och vi bestämde oss för att prova! Tant var brydd men accepterade situationen utan problem, men jag tror inte att jag kommer kunna ha Szum där för han får nog inte plats!
 
Tant i garaget! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0