Junilera!

Alltså, kan det inte få vara en enda dag utan regn?? I dag har det varit rätt okej väder, blåsigt såklart men man kunde nästan gå utan jacka under några timmar på dagen, men nu i kväll vräker regnet ner igen. Hästarna, även de som går på "bete", är leriga och har fortfarande täcken på¨sig, och nu är det ju faktiskt juni så då brukar det ju hästarna gå utan täcken, rena utan lera och i härliga hagar fulla av gräs! Nu är allt blött och lerigt, så less!
 
Jag började med att rida Midas, han fick gå ett dressyrpass på banan och var riktigt fin! Sen tömkörde jag först Szum och sen Traffe. De verkar ha haft hårda dagar i hagen med Molle för Szum var rätt seg i början, men blev fin sen, och Traffe hade tappat en sko och trots att banan är mjuk så ömmade han litegrann emellanåt. Men så är han ju en känslig kille också!
 
Åkte i väg en sväng på eftermiddagen och tömkörde två hästar, eller egentligen var det en ridtravare och en liten ponny. Bra jobb för dom i alla fall, sen plockade jag upp Linda på hemvägen och vi red ut med Tant och Clarinett på kvällen. Vi hann precis tillbaka innan regnet så där hade vi tur i alla fall. Sen tog vi även och satte på grimma på fölis, det gick rätt bra men grimman var ju såklart alldeles för stor. Nu kör vi repetion på det i morgon!
 
Så här såg det ut i början av juni i fjol, grönt och fint! Här är Räkan och Chokladen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0