Glada tanter!

Jag har haft en liten svacka i ridningen, och då speciellt i hoppningen, har haft dåligt med motivation och inte haft någon bra känsla, men nu känns det väldigt bra och jag är peppad igen! Ett bra hoppass med Traffe här hemma och sen terrängträning med Tant i kväll har gjort att det känns roligt igen!
 
Började dagen med att skriva fakturor, sen åkte jag och kollade hästarna, först mina egna hagar och sedan fölhagen och ungstona.Fick en kaffekopp hos grannen, och fick bevittna hästsex (ardennerhingsten han har på station betäcker för fullt just nu), innan jag åkte hem och kopplade på släpet. 
 
Körde hem Traffe och red honom på banan. Han var lite spänd i början men slappnade av efterhand. Första gångerna jag galopperade över den upphöjda bommen så var han nog nästan en meter över men sedan tog vi den mer normalt! Vi hoppade lite små hinder som vi även satte i hop till en liten bana. Han är så rolig att hoppa när han slappnar av!
 
Sen körde jag ner honom igen och lastade i stället in Tant i släpet och åkte till Östersund. Där stannade vi först på Jula, för att köpa vattenpump till lägerhuset och några extra stolar inför helgen, innan vi fortsatte vidare till Frösön och terrängträning. Tant får högsta betyg i dag, hon har varit så fin och skött sig perfekt! Vi har nog inte varit på en ridbana på en månad men hon var jättefin direkt när jag började trava fram! Hon hoppade säkert och fina språng, det var ganska blandat med hinder, en del väldigt låga men några var runt 80-90 i alla fall. Jag är nöjd och vi hade roligt, även Tant tycktes ha väldigt roligt!
 
Nu är det sent igen och bara att ladda om inför i morgon, då väntar en hel del förberedelser inför helgen kurs!
 
Jag och Tant på kvällens träning!
 
Och så några bilder från ungstonas nya beteshage!
Chokladen och hennes tvååriga nordiskompis!
 
 
Lycka är en egen klikompis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0