Kontorsjobb!

Det är fortfarande riktigt vårvinterväder ute, jag har ridit utan termobyxor och solen har lyst i alla fall stundtals! Självklart är det fantastiskt men samtidigt är det alldeles för tidigt och det kommer bli en seg vår!
 
Jag har, trots det fina vädret, ägnat hela förmiddagen inne med kontrosjobb och bokföring. Är ju momsredovisning på torsdag och jag har legat lite efter, mitt i kontorsjobbet så kom de och hämtade Vickan så nu har hon åkt hem På eftermiddagen gick jag ut och red, först Szum som fck gå ett dressyrpass. Han var lite motsträvig i börja men sedan var han bara så där fin som han kan vara och jag kunde bara njuta, precis vad jag behövde efter allt pappersjobb! Mest nöjd är jag med galoppfattningarna som kändes riktigt bra i dag!
 
Sen red jag ut Midas i skogen ovanför gården, där var det mycket snö kvar (och den är nog rätt tungjobbad nu) så det blev snöpulsning och klättring för honom i dag! Trots att vi bsara skrittade så var han rejält svettig! Avslutade med att rida ut en pigg Tant, kan inte någon förklara för henne att om man är 23 år så kan man gott skritta i nedförsbackarna? 
 
Sen gick jag in för middag och lite mer kontorsjobb innan jag åkte till andra sidan älven för en lektion. Trots att jag arbetat bort en del kontorsjobb i dag så är det ännu mycket kvar, det blir ju lätt så när jag hellre lägger tiden på hästarna!
 
Nu har Vickan åkt hem igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0