Mellandagar!

Inte nog med att det är halt och is med allt stök det innebär nu är det kallt också med det extra arbete som blir då! Känns som det bara är en massa stök just nu!
 
Igår började jag dagen med att rida Traffe.  Han var spänd och underlaget tillåter inte några större utsvävningar så det blev mest skrittjobb. Sen i väg på Ica och jobb. Efter jobbet red jag Spira. Tycker att jag hittade några knappar till på henne och åtminstone ena varvet kändes riktigt bra, det känns som en häst som kommer vara rolig att jobba med.
 
Mina ston gick in i lösdriften på kvällen på juldagen när det började regna och blåsa upp. Sen har det inte gått därifrån! Jag har fått fodra dom i och utanför lösdriften och det har väl inte gått någon större nöd på dom. Igår fick jag nya balar utkörda i hagarna och trodde då att de skulle flytta på sig men de stod kvar när jag kom hem. Men efter att jag hade öppnat en bal närmare lösdriften, spånat ett spår och dragit fram lite av höet så vågade sig Clarinett dit och i natt hade de andra också gått dit. Så nu går jag vattna dom vid höet i stället för jag är inte säker på att de går och dricker i halkan. 
 
I morse var det -19 grader, jag har jobbat i dag med och förutom det bara servat hästarna med hö och vatten, och eldat. Nu hoppas jag på bättre arbetstemperatur i morgon! På lunchen i dag åkte jag i väg på mellandagsrea på Hammarns skoaffär,  jag fick presentkort där när jag fyllde år.  Jag köpte Muckstövlar,  de var inte på rean men nedsatta ändå och så sköna att inga andra skor kändes bra. Nu hoppas jag på att det var ett bra köp!
 
Mina nya stövlar! Borde vara bra att rida i också! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0