Vardagar!

Nu har det gått två dagar igen! Onsdag var en rätt trist dag,i dag har jag varit på Ica vilket kanske inte var jätteroligt men lite bättre väderi alla fall!
 
Igår började dagen med att jag re ut med Midas. Han var lite tveksami början av turen, jag funderar om det går något djur där för när vi kom i väg var han på hugget och ville mest galoppera! Även några av de andra hästarna har reagerat på samma ställe så något lurt är det där! Sen redjag Szum, vi red lite nere vid betet. I skritten känns han jättefin men när jag provar att trava så är det en annanhäst, han antingen blir som en bomb eller så är det tvärsopp och backningar. Det är verkligen något som spökar! 
 
Efter lunchen så så började jag även introducera lite tömkörning för islänningen. Hon fick gå på liten volt i skritt med innertömmen direkt i bettringen. Vi tränade på start och stopp och att följa innertömmen, blir nog bra det där! Sen red jag ut en sväng med Tant och hon fick gå lite galoppjobb. Det blev även lite pyssel hemma med mockning, oljnng av boxar och sen en massa datorjobb.
 
I dag har jag jobbat och sen skyndade jag mig ner till hästarna. Islänningen var först ut och ajg hade i dag hjälp av grannen så jag kunde både hänga på henne, prova att sitta upp och även skritta en liten bit! Hon skätte sig galant! Jag blir så glad av att jobba med unghästarna! Sen fick både Szum och Traffe jobba lite i töm. Nu har jag ägnat resten av kväellen åt lägerplanering och bokföring så nu är jag rätt nöjd för i dag! God natt!
 
Trötta föl igår morse! 
 
Frukost! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0