Lägerdag!

Igår var det inte mycket till hästverksamhet, först ICa hela dagen och sen på kvällen åkte jag till Sundsvall och hämtade Alida. Hon har varit i Frankrike och hade ingen skjuts från tåget, när jag kom hem var det bara att planera det sista inför lägret.
 
I dag har det varit desto mer häst. Jag lastade med mig Szum i morse och åkte på läger, Tant och Gubbläger hos Nylands Hästsportlag. Det har varit full aktivitet hela dagen, först red de dresyr nere på en gräsbana vid sjön. Dammfritt, men inte knottfritt, och härlig utsikt. De jobbade med böjda spår, bland annat serpentiner vilket blev extra svårt utan staket eller bokstäver som hållpunkter. Sen teori om ryttarens sits och inverkan innan eftermiddagens markarbete och hoppning. Eftermiddagens teori handlade om hästens gångarter, fungerade fint tillsammans med cheesecake och annat go fika. 
 
Sen var det Szums tur. Han var med för att få möjlighet att prova lite sadlar. Så i dag ahr vi provat tre sadlar till, och en låg faktiskt inte så tokigt! Det är den enda av de 14 som jag provat i sommar som har legat stilla, alla andra har ju släppt bak och tippat fram, den kändes inte helt tokig att rida i heller så det börjar kännas som om det finns hopp! Jag har två sadelprovningar inbokade de närmaste veckorna så nu hoppas jag att vi ska hitta en sadel!
 
Avslutade med lite grillning innan jag och Szum åkte hem, nu väntar en efterlängtad dusch för det är en del ridbanedamm som behöver sköljas av. Ny dag med läger i morgon!
 
Förmiddagens utsikt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0