Höstfeeling!

31 juli igår och det känns som höst! Regn i luften, blåst och 10 grader varmt, är de vrkligen högsommar??
 
Jag tappar en del energi och motivation i det här vädret men började i alla fall dagen med att arbeta Szum i töm, något mer koncentrerad i dag, och sen stängslade jag om hagen till grabbarna. De var väldigt tacksamma och busade runt en massa! Sen körde jag hem Tant och Midas. 
 
Red ett dressyrpass på tant,hon kändes fin och jag tror verkligen hon blev nöjd med att jag breddade sadeln! Sen hann jag klippa gräsmattan innan det kom besök till Midas! Det var ett par som var intresserade av att köpa basjkir,! Jag visade Midas på banan, förstlite på marken och sedan över några hinder. Han visade upp sitt coola temperamet och hur otroligt okomplicerad han är i hoppningen. Nu hade de hade redan fastnat lite för en unghäst hos Midas ägare men vi får se, jag tycker verkligen att det är dags för Midas att få en egen ägare nu! Han trivs ju här och jag rider ju gärna på honom men han är värd att få var nummer ett hos någon!
 
Resten av dagen gick åt till att handla (hade jag visst ite gjrt på hela veckan) och sedan en sen grillmiddag! I torsdags bakade jag vid 22 tiden och nu blev det middag efter 21, vad då sena vanor?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0