Aprilväder?

Även i dag har det blåst lite, men inte alls så mycket som det gjort de andra dagarna. I stället snöar det nu i kväll, vad då aprilväder?
 
Jag har haft hovis här i dag så nu har Szum och Traffe nya skor och Räkan är verkad. Med Traffe har vi provat nya bakskor som är lite bredare för att ge honom lite mer stöd och ändra steget lite under hans uppbyggnad. Vi får se om det märks någon skillnad. Fika och en massa hästprat blev det också som vanligt!
 
Sen red jag först Midas på banan, gårdagens longering gjorde nog susen med överskottsenergin för i dag var han koncentrerad och fin! Sen fivk även Tant gå ut en sväng, hon känns helt som vanligt nu och i dag gjorde hon galoppombyten i vart och varannat steg så då vet jag att hon är sig själv igen! 
 
På kvällen åkte jag med Traffe på hoppträning igen. Tyckte det kändes lite sådär på framridningen men själva hoppningen gick verkligen jättebra i dag och inga sånna där tokryck som han provade lite med sist! Tror det här kommer bli bra med lite mer träning! Nu ska ajg sova och ladda för ytterligare en hästdag i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0