Syndafloden!

Börjar misstänka att det är syndafloden som har anlänt! Vatten och lera överallt! Min motivation är verkligen i botten nu och jag tror att vädret bidrar en hel del till det, och mörkret... I helgen ska jag ha en massa lektioner och jag hoppas att jag ska känna mig lite mer peppad efter det!
 
Red i alla fall Szum och Midas efter jobbet. Szum var lite spänd, troligen av hans hösthumör i allmänhet och av vädret och underlaget i synnerhet, men inte alls så mycket och tisdagens avfallning verkar inte ha satt några spår. Midas fuck jobba mycket med att forma sig, flytta för skänkeln och bli loss i innersidan. Han har svårare i höger vaarv så mycket jobb kommer nu att handla om att få honom lite mer lika mellan varven.
 
Nu ska jag planera morgondagens träningar och hålla tummarna att det inte blir så mycket regn i helgen!

Kommentarer
Postat av: Desirée

Midas har visst lite känningar efter skavsåren han hade när han kom till oss (som ingen vill kännas vid), men "den högra hästen" är helt klart svårare. Skönt ändå att det funkar med den lättare ridningen :)

Ge Midas en varm och lång kram från matte och husse. Vi saknar honom, och det gör katten Hilda med. De andra hästarna jagar henne, det gjorde inte Midas.

2014-10-25 @ 22:49:39
URL: http://manadisvildhast.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0