Nya bekantskaper!

Återigen en skön semesterdag, stundtals sommarkänsla men däremellan regn, blåst och kyla!
 
Jag arbeteade Szum i töm på banan, ett lugnt pass efter gårdagens kiropraktorgenomgång men han såg väldigt fin ut. Lång i formen och verkligen kom upp med ryggen, helt enligt kirons rekomendationer. Det blåste lite när jag höll på och jag hade hängt min jacka på ett hinderstöd, den fladdrade lite och enligt Szum var den då livsfarlig. Lite intressant att se hur han reagerar på saker, och jag förstår att jag har svårt att sitta kvar emellanåt!
 
Efter en snabbsväng på byn för att handla så åkte jag och Tant på dressyrträning. Det var en för mig ny tränare, Ingrid, men det kändes jättebra direkt! Jag hade nog bara skrittat ett eller två varv på volten innan hon hade hittat en av mina svagheter! Tyckte att hennes övningar påminde mycket om de jag använder till min elever, hon kändes noggrann, förstående och för mig så kändes det helt rätt! Henne vill jag rida för fler gånger! Tant var rätt fin, vi fick jobba mycket med att få med höger bakben i galoppen (precis samma sak som när vi red för Sara sist) och det är så roligt att jag verkligen kommer åt att jobba henne nu, och även i galoppen. Jag var väldigt nöjd, men Tant var nog mest nöjd när hon fick komma hem och rulla sig i hagen!
 
Jag blev lite sugen på grillat när jag kommit hem, solen sken och jag har ju semester så varför inte grilla lite? Blev en riktig go middag med grillade kotletter, potatisklyftor, grillad majs, sallad och en Morbergs öl till. Lite semester och sommarkänsla även i maj! 
 
Inga bilder i dag,den här bilden är sedan igår kväll! Fölrumpa i motljus!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0