Ny general!

Nu börjar tempot trappas upp och det är nu full fart förhoppningsvis hela sommaren!
 
Dagen började med Prins, tömkörde honom ut. Förutom att vi spanade in vägarna häromkring fick han joba lite i trav på volt, lite jobbigt tyckte Prins som hellre ville testa om det gick att gå hem. Det gick inte! Kom tillbaka med Prins precis när en transport rullade in på gården och den nya hästen anlände! 
 
Generalen är en ridtravare som ska vara här för omskolning och lite tillridning, jag har ridit honom en gång tidigare så lite koll på honom har jag. Jag gillar ju att jobba med ridtravarna så det ska bli ett roligt projekt!
 
Sen ägnades eftermiddagen åt mina hästar. Szum fick gå på banan, han var stundtals grymt fin! Det finns så mycket i den hästen, gäller bara att kunna rida fram det! Vi travhoppade ett litet kryss några gåner också och galopperade över bom. Hoppkarriären känns långt bort, men det kommer nog det med! Tant red jag ut en sväng, verkade uppskattat för hon var mer än lovligt laddad på hemvägen!
 
På kvällen var jag i väg en sväng, tömkörde en ponny och red en fjording. Var ett tag sen jag red fjording sist men glädjande nog tycker jag det ploppar upp fler och fler fjordingar häromkring, sä förhoppningsvis dröjer det inte lika länge till nästa gång! En lektion hade jag också innan jag åkte hem för att försöka elda gammalt hö (gick sådär, brann dåligt men rök bra!) och fixa till hagarna. Redan i morgon väntas nästa häst! Nu jäklar så rör det på sig, och det är så roligt!!
 
Prins innan dagens tömkörning!
 
Generalen!
 
Och han var nyborstad och ren när han kom, men man måste ju rulla in sig på nya ställen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0