Kristihimmelsfärd!

Fullt race här i dag med! Och underbart väder! Bra dag helt enkelt!
 
Szum var först ut, gick ett lättare dressyrpass. Galoppfattningarna krånglade lite men vad gör väl det när traven är fantastisk i stället? Under ett kort moment fick jag känslan av att denna häst kommer jag kunna rida samlad trav på, och det rätt snart! Sen kunde jag ur det momentet bara lätta lite i handen, börja rida lätt och så var hästen lång och låg i formen och travade på framåt! Det är så roligt att rida honom nu!
 
Sen kom Alida och vi red ut med Tant och Prins. I dag blev det flera travsträckor och när Prins fattade vad jag ville så travade han på framåt i sdamma tempo som Tant! Det kommer bli en rolig ponny det där, och riktigt fin dessutom!
 
Och så kom då Midas tillbaka! Ni minns den ryska basjkirhingstern som var här i våras inför premeringen. Han ska ridas och miljötränas, tycker det är roligt att jag får fortsatt förtroende med honom och det är alltid kul när hästarna kommer tillbaka! Han skulle direkt visa upp sig i hagen, sprang runt och ville "kaxa" sig lite mot de andra hästarna, men det var inte mödan värt. Ingen annan häst gnäggade eller blev uppspelt när han kom, Generalen som går i hagen bredvid iddes inte ens går fram mot staketet! Ganska snabbt insåg Midas att ingen brydde sig om honom och därmed var gräset mer intressant!
 
Eftemiddagen flöt på i ett högt tempo, stängslatde en hage, handlade och gjorde en kaka/tårta, innan hovis dök upp. Hon var sen eftersom hennes bil gått sönder under dagen, vi skodde i alla fall Szum och Generalen, Tant får vänta lite till, och verkade Räkan. Sen var det grillning, vindrickande och hästprat hos grannarna till sent. Nu ladda för i morgon!
 
Midas håller span!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0