Kattresa!

Jag lyckades fånga Tingeling i morseoch fick med mig båda katterna till veterinären. Så skönt, jag hade ägnat hela natten till att försöka komma på hur jag annars skulle förklara veterinären att det bara var en katt...
 
Det har varit en väldigt oproduktiv dag här hemma. För jag stannade i Sollefteå medan katterna blev kastrerade. Vad gör man i Sollefteå i 4,5 timme när man inte har så mycket pengar? Jag fikade, solade på en parkbänk, tittade i affärer, åt mjukglass samt låg på en gräsmatta och planerade lektioner och kurser... Låter skönt men jagtyckte deet var rätt tris, speciellt med tanke på hur mycket jag har att göra hemma men jag är glad över att vädret var på topp i alla fall! 
 
Sen var jag hemma ett par timmar. Hann ta in Räkan och fölis för lite pyssel, i dag har jag även lyft frambenen på fölis! Hon är snäll och gosig bara man lyckas fånga henne, och det är inte så bara alla gånger! Hann även med att vattna och fodra hästar samt fixa staketet på hingsthagen, och så hann jag äta middag innan det var dags att åka på lektioner. 
 
Tingeling! Bild från en dag då hon var pålite bättre humör än hon var i dag! Tur att Baloo är lika gosig som vanligt, fö Tingeling har lagt sig under min säng och vägrar gå därifrån!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0