Första maj!

Första maj i dag och riktigt aprilväder! Svårt att klä sig när det ena sekunden är soligt och varmt för att i nästa blåsa och hagla! 
 
Det var lite trögstartat i morse men när jag väl kom i gång så red jag först ut på Tant. Vi red på våra galoppstigar där det ligger lite småträd att hoppa äöver, hästarna är alltid laddade där och i dag var inget undantag. Har inte ridit där i vinter och såg i dag att Ivar (stormen alltså) hade varit där så nu fanns ännu mer hinder att hoppa! Tant var helt med på noterna och blev riktigt het innan vi var klara! Szum longerade jag lite på banan innan jag sedan skrittade honom i skogen hemma. Han har ju verkligen problem med korinationen av sin stora kropp och han blir så frustrerad när han snubblar, tappar balansen och fastnar med svansen i buskar. Bra träning är det för honom i alla fall!
 
Sen kom Elise och Gandalf tillbaka! Dom ska bo här över sommaren, ja i alla fall Gandalf ska bo här, så nu blir det lie mer rörelse på gården igen! Alldeles efter att Elise kmmit och släppt ut Gandalf i sin gamla hage så åkte jag i väg och hade lektioner. På hemväg stannade jag på byn och åt en pizza innan jag och en kompis rotade och röjde lite i mitt nya hus. Det är ofattbart mycket grejer, de har lämnat typ allt, känns som det kommer ta lång tid att få ordning där men drömmen lever fortfarande om att det ska bli lägerhus!
 
Det bor ju inte bara hästar på Brännan, här är en av mina katter: Tingeling!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0