Vårtecken!

Som hästägare är nog det tydligaste vårtecknet att hästarna börjar fälla, och det gör alla hästarna på Brännan nu! Mest fäller Räkan och Midas, det är bra att Midas får bort lite päls innan visningen. En del andra vårtecken har jag också sett, som en tussilago och att mina rabarber börjat krypa upp!
 
I dag började jag ridningen med ett dressrpass på Tant, hon var riktigt fin och jag är så laddad inför dressrträningen på lördag! Sen skrittade jag ut en liten sväng på Flisan, underlaget var lite lurigt så vi höll oss till skritt i dag men mycket intressant att spana in tyckte Flisan och tittade på cementrullar, stubbar och snöfläckar. Hon är inte speciellt tittig på det viset att hon är rädd för saker utan hon är mest nyfiken och vill titta på allt pga det. En del unghästar är så och jag tycker det är så härligt! 
 
Midas fick gå ut en sväng i dag med, igår var det en galopp och i dag två galopper! Men hans kondis är inte den bästa så det måste vi jobba på, som tur var har han en massa vilja och bjudning och kämpar på ändå! 
 
Även i dag har det varit härligt vårväder och jag har hunnit pyssla lite ute, krattat, mockat lite i hagarna, dikat ur och gjort anant vårpyssel. På kvällen tömkörde jag en ponny och hade ett par lektioner. Nu är det bara att sova och ladda för Ica i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0