Vårvinterdag!

Nyskottade vägar, bra väglag och ett underbart vårvinterväder, dagen bjöd på de absolut bästa förutsättningarna!
 
Alida kom på morgonen och vi red ut med Tant och Cadde. Mycket trav och en galopp på hemvägen och Cadde hänger bra med i Tants tempo men det var en trött och svettig Cadde på hemvägen! En älg såg vi också, men hästana är rätt älgvana så de tittade bara lite. 
 
Sen var det bara att byta häst, göra i ordning Szum för att lasta och åka på dressyrträning i Ammer. I dag red jag för Annelie och hon har inte sett Szum innan. Han var rätt spänd men jag tyckte ändå att han skötte sig hyfsat. Träningarna just nu handlar ju bara om miljöträning och jag år vara nöjd att han slappnar av i slutet av passet, när vi har varit i bägpå lite fler träningar kan vi nog börja fokusera lite mer på själva tränandet. Szums gamla ägare var där och tittade vilket var jättekul. Jag hoppas hon är nöjd med Szums framsteg men jag tror inte att hon ångrade att jag fick köpa honom, åtminstånde hoppas jag det. Szums själv var väldigt nöjd med sig själv i dag och väldigt trött efter träningen, han har ansökt om semesterdag i morgon!
 
Sen väntade en lugn kväll, otroligt nog så var alla hästar motionerade och allt ute gjort till klockan 15. Det är som att man inte tror det är sant! 
Szum med sin förra ägare, och jag i bakgrunden. Han är allt bra fin min Szum-Brum!
 
Foto: Sofi Holmgren
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0