I flygande fläng!

Det hjälpte inte att jag skrev lista över allt jag skulle göra i dag, för min dag blev ändå inte som jag hade tänkt -i alla fall inte till en början!
 
Jag tyckte att jag hade ett lite stressig planering redan innan jag i morse upptäckte att en av påkkarna var på rymmen! Att fånga rymlingen och laga hagen tog väl egentligen inte så lång tid men jag bestämde mig direkt för att göra om så det skulle bli mer ström på den hagen, och det tog lite tid! Jag hann inte med någon direkt frukost, förutom en macka i farten, innan jag åkte till sjukgymnasten. Dit kom jag i en flygande fläng några minuter sent, och då var jag ändå inte klar med hagprojektet utan det fortsatte hemma igen.
 
När hagen var klar (nu med rejäklt med ström!) så var det dags att rida. Först red jag ut Lucky, han fick gå en tur med en massa trav i uppförsbackar! Och sedan var det Caddes tur, han red jag på banan. Och från att jag förra gången var nöjd med att kunna trava i båda varv och lite vingligt kunna trava över bommar, så kunde jag i dag inte bara byta varv i trav utan även trava över bommar som låg tvärs över banan och byta varv efteråt! Det går framåt!
 
Sen en snabb middag (eller en sen lunch kanske?) innan jag åkte på Hammarn för några ärenden. Och sedan plockade jag upp en tjej där och en i Stugun på vägen till Överbyn och den Hästtandvård och bettföreläsning som sedan förgyllde kvällen. Okej då, vi stannade även på vägen och shoppade lite hästgrejer, det är roligt med halva priset!
 
Föreläsningen var jättebra! Hon som hade den, Ylva Rubin, var väldigt duktig att prata och ämnet är ju superintressant! Även om jag tycker att jag är lite insatt så var det ändå lärorikt och man fick många tankeställare. Nu ska jag bara smälta det lite så ska jag försöka skriva lite om det framöver. Det blev sent innan jag var hemma men det var det lätt värt, nu är det bara att sova som gäller. God natt!
 
 
Lucky myser efter dagens ridning!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0