Hästar på tv!

Hade en så härlig morgon, först fixade jag hästarna innan jag åt frukost i lugn och ro framför hoppning på tvn! Extra roligt att det var en svensk (Henrik von Eckerman) som vann, även om jag misade omhoppningen. Sen gick jag ut och red Cadde på slingan med solen som sällskap. Han skötte sig som vanligt och vi kunde i dagen även jobba med galoppfattningar på slingan, härligt att underlaget är bra nu (lagom tills det håller på att tina bort igen)! Efter detta var jag redo att åka på jobbet några timmar!
 
Efter jobbet så hoppade jag med Tant här hemma. Vi var båda taggade, jag efter morgonens uppladdnng framför tvn, och det kändes riktigt bra! Hade en liten studs som jag hoppade fram på och sedan hoppade jag en kombination med två räcken och ett galoppsprång. Började med kryss in och räcke ut, när jag sedan bytte varv byggde jag om så det blev två räcken. Avslutade med utsprången strax under 1 meter vilket kändes lagom med tanke på att det var rätt mycket snö och vi inte hoppat så mycket i vinter. Men det kändes lätt, och säkert minst lika bra som på tvn i morse! ;)
 
Kvällen har ägnats åt soffhäng med ponnyakuten och Farmen, med nattning av hästar emellan. Nu blir det nog ännu lite mer soffhäng, tänkte prova titta på film men misstänker att jag kommer somna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0