Julrusch!

Nu har julruschen dragit igång på allvar på Ica! Visst ar det känts av ett ökat tryck ett tag men nu är det lätt hysteriskt, och ändå är det fyra dagar kvar till jul!
 
Väl hemma igen fortsatte ruschen och jag red tre hästar på banan i ett svep på kvällen. Först Szum, han longerade jag först. Trodde nog att han skulle vara lite trött sedan igår men det mäktes inte av alls. När jag red så var han ungefär som han varit de sista gångerna, började ganska bra men laddade upp mer och mer sen. Men i dag jobbade jag honom i skritt med en massa vändningar åt alla olika håll och när han sedan varvade er så la jag in trav igen och då fungerade det mycket bättre, han kunde till och med frusta lite i dag!
 
Sen red jag Tant, hon var pigg och stretig när jag började men betydligt bättre när vi avslutade, då kunde hon galoppera med låg nacke och rund form. Avslutade med en pigg Midas! Han fick jobba med volter, åttor, skänkelvikningar och galoppfattningar, bland annat jobbade vi med att han fick gå ett par meter i skänkelvikning och sedan direkt in på liten volt.
 
Strax efter 22 var jag inne igen, på den ljusa delen av året brukar jag ha som mål att vaa inne till kl 22 på kvällarna men nu på vintern vill man gärna vara inne lite tidigare. Men så lev det inte nu i dag, och därmed blev det inte någon knäck gjord i kväll heller men det kommer fler dagar! Nu sova!

Kommentarer
Postat av: Mánadis' Vildhäst

Du är så duktig.

Jag är så imponerad över allt du åstadkommer i din vardag, och jag hoppas tomten ser det också och släpper fina paket över dig på sin väg runt jorden.

Krama Midas från oss.

Svar: Ja man kan ju hoppas att tomten hittar till Brännan också! Men för säkerhets skull har jag beställt några julklappar till mig själv! ;) Brukar alltid köpa hem några rid eller hästböcker till jul, i år blir det Pether Marknes bok och en bok att bygga häststall! Sen om det blir någon tid över för att läsa dom återstår att se! Jag och Midas gosade massor efter ridningen i dag för då var han riktigt sugen på det!
Pernilla Engström

2014-12-20 @ 22:54:02
URL: http://manadisvildhast.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0