Höstpanik!

Det har varit segt i dag! Tror luften gick ur mig lite efter gårdagen och dessutom har nog vädret bidragit till segheten med mulet och duggregn. Det känns som höst ute och jag har lite höstpanik! Är samma sak varje sommar, paniken över allt som ska hinnas göras innan vintern kommer med kyla och mörker!
 
Jag och Elise red i alla fall ut med Tant och Gandalf på förmiddagen. Sen rev vi det sista av den gamla beteshagen, till veckan väntar troligen sommarens sista betesstängsling. Under tiden vi pysslade med hästarna, red och fixade med stängslet så stod Pålstina vid grinden och tittade nyfiket på oss. Men när jag skulle ta in henne för att tömköra så var hon putsväck borta och helt omöjlig att fånga. Mitt tålamod var inte på topp och efter en tio minuter hade hon ändå motionerat rätt bra i hagen! Jag gav upp och åkte hem och åt lunch i stället.
 
På eftermiddagen gjorde jag lite kontorsarbete och försökte mocja ut bäddarna i boxarna. Efter fem kärror gav jag upp för dagen, revbenen gillarinte att mocka så jag kommer få ta det lite i taget. Gillar inte alls att jag har en masssa saker som behöver göras men som inte går, tur att det funkar att rida i alla fall! I stället bakade jag två pajer och åkte till grannaran och fikade! Nu i kväll har jag eldat lite, gäller att passa på när det regnar och är blött, har massor av skräpvirke, rat och annat som behöver eldas upp men ajg är väldigt feg på att elda. Nu är det bara att ladda inför Ica i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0