Regnig morgon!

Vaknade i morse av att det ösregnade. Planen var att släppa ut grabbarna på gäs i dag men med tanke på hur blött det var överallt i morse så ställde jag in dom planerna, inte roligt att de trampar sönder redan första dagen. Sen regnade det nästan hela dagen men jag hade ju turen att få var inne på Ica!
 
På kvällen tömkörde jag Szum först. Skulle kolla hur han rörde sig efter att han fick på sig skon i lördags, och han såg helöt fräsch ut i dag. Vi fick jobba med störningar i dag, först en granne på cykel med hund, några bilar och till sist, när jag precis fått honom att varva ner efter hunden så fick han se att Malin och Elise red i väg. Även om dom var flera hundra meter bort så tog det all hans koncentration och han tappade all fokus på mig, efter ytterligare en stunds arebete var vi tillbaka igen, men nog behöver vi träna på att bli störda!
 
Tömkörde även Cadde, det var nog bästa gången med honom. Kunde jobba med formen och få honom riktigt låg och rund! Provade ett annat bett i dag, ett två delat i stället för tredelat så det är ju inga konstigheter direkt, vet inte om det var det som påverkade eller om det är den naturliga utvecklingen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0