Betessläpp!

NU är det sommar! Hästarna går på bete, jag klippte gräsmattan igår och har levt på rabarberkräm i dag, som jag brukar på somrarna! Dessutom varmt och soligt i dag, så härligt! Tycker jag hunnit med mycket under dagen, men nu är jag helt slut!
 
Hovis var här på förmiddan, skodde Räkan och Gandalf. Och slog på Taggens tappsko som han drullat bort. Jag bjöd även hovis på rabarberkräm... När hon åkt så stängslade jag och Elise en hage, och vi hann precis klart med det när det kom spekulanter på Peppe. De hade åkt långt, och dessutom kört fel så resan blev ännu längre, men jag hoppas de tyckte att han var värd resan. Hon fick först rida honom lite här hemma och sedan red vi ut, jag red Räkan och Peppe skötte sig i alla fall betydligt bättre än hon som blev lite snurrig i skallen när vi skulle galoppera... 
 
Efter ridningen släppte jag Peppe och hans kompisar i den nya hagen, de var väldigt glada över det! Red dressyr här hemma med Taggen och Szum. Taggen fick i vanligt ordning jobba mycket med galoppen, i dag lade vi till lite förvänd galopp för att jobba ännu mer med styrkan och för att jag ska få lite mer grepp om bogarna. Szum gick också rätt bra, även om det är på en helt annan nivå än med Taggen, men han var väldigt brydd över att det gick hästar bakom gästhuset. Han tycktes inte förstå att det var samma hästar som gått i hagen bredvid hans hela vintern... Till slut fick även mina komma ut på bete och kvällen avslutades med att hämta vårens sista höbal. Nu är det verkligen sommar!
 
Peppe och Oliven äter gräs!
 
Min snygging, Szum! Visst är han fin?
 
Mina pållar spanar på något på sitt nya bete!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0