Road Trip!

I dag har jag varit på en riktig roadtrip! Åkte och tittade till grabbarna tidigt i morse och lastade sedan Räkan vid sju. Jag åkte in till Överbyn utanför Östersund för att dräktighetskontrollera Räkan. Hon var till min stora glädje dräktig! Det har ju ännu bara gått typ två veckor så det är ännu långt kvar och mycket kan hända, men det är en bra början! 
 
Efter vi kollat henne åkte jag vidare till Orrviken och pappas gamla potatislager, där har jag grejer liggandes sedan pappa tömde huset och nu var jag där och tog med mig en del av det, fick inte med mig allt. Kan säga att det var en riktig nostalgitripp, hittade bland annat mitt allra första schabrak! När jag hade ponny på mittan av mnittiotalet så hade man vojlock till vardags, schabraken hade nyss kommit och jag köpte ett vitt som jag broderade mitt namn och ponnyns på att ha till tävling! Roligt att hitta, har en hel del lådor att gå igenom nu och ändå fick jag bara med mig hälften!
 
Sen åkte jag tillbaka till Överbyn för att ta med mig en av grannarnas hästar hem, en nordis som också har varit där på betäckning. Vid det här laget hade det börjat regna, jag skulle leta reda på en häst jag inte känner som skulle finnas i någon av alla hagar som Överbyn har hästar i... Som tur var har alla hästarna namnskyltar och jag hittade rätt hage direkt! Lastade i den pållen och sen bar det hemåt igen! Var väl hemma vid halv fyra på eftermiddan igen, men då blev det ju lite surr med grannen när vi lastade av hans häst, jag kände ingen stress för jag var inte så ridsugen i regnet! Så jag städade ur släpet och sen blev det middag innan kvällen bjöd på blöta lektioner! Nu har regnet lugnat sig lite lagom tills jag landat inne igen, nu dusch och sova. Ny dag med Ica och lektioner i morgon! Full fart!
 
Finaste Räkan är dräktig!
 
Canterbury som Räkan är seminerad med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0