Återhämtning!

Har haft en soft och skön sommardag i dag, behövde verkligen det! Är så skönt med de här dagarna hemma när jag bara kan vara utan tidspress och måsten!
 
Började dagen, efter lite småpyssel med vattenpåfyllning i hagar och sånna vardagssysslor, med att försöka lära känna Actrice. Tog in henne, provade ut sadel och träns och sedan skrittade vi en liten tur. Kändes bra och vi ska nog bli kompisar. Känslan jag har just nu, väl medveten om att det säkert kan ändra sig, är att det känns väldigt hemtamt att ha henne här. Det är som om hon bott här jämt! 
 
På eftermiddan red jag lite dressyr på Taggen, travade lite bommar och trimmade lite inför morgondagens tävling. Sen var det Szums tur, även han fick trava lite bommar. Första varven fick jag verkligen slita för att hålla honom på min vaäg och över bommarna, än drog han sig inåt än utåt, ena sekunden försökte han bryta av för att i nästa stund ge sig i väg! Men efter en stunds arbete så travade han så fint över bommarna på volten och jag kunde nästan bara åka! Han kommer bli fin, gäller bara att komma till det läget när han går av sig själv!
 
Senare på eftermiddan kom hovis. Szum fick nya dojor och även Actrice är skodd så nu är det bara att sätta i gång tanten, det ska bli så roligt! Kvällen har ägnats åt pyssel här hemma, eldat lite gamla hörester, bytt ut plaststolpar i vinterhagarna så det är trästolp överallt igen, några stolpar haa ju gått av i vinter och andra fick vi byta ut när tjälen gick, men nu är hagarna fina igen! I morgon väntar kvällstävling i Matfors, sommarens mysigaste tävling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0