Träningsläger dag 2!

Varmt i dag, både för ryttare, hästar och fotfolk. Och massor av vidriga bromsar!
 
I dag fick Szum följa med på lägret, inte för att han tycktes ha någon större lust med det då han tjafsade lite när vi skulle lasta. Det tog egentligen inte så lång tid, kanske 5-10 min, men han var arg och upprörd! Desto gladare blev han när vi kom fram och han såg att hans kompisar var där! Dock fick han gå själv i hagen mest hela dagen, det har varit många saker att träna på för Szum i dag. 
 
I dag fick ryttarna på förmiddagen rida serpentiner, flytta bakdelen på volten och jobba med galoppfattningar. På eftermiddagen var det banhoppning på schemat och hästarna hoppade så fint! Allt avslutades med ett rejält go fika med paj och cheesecake! 
 
Szum var med för att visa arbete i töm, vilket vi gjorde mitt på dan, han skötte sig över förväntan och jag hoppas ryttarna blev inspirerade att själva jobba sina hästar i töm. Efter lägret var avslutat red jag Szum lite på banan, tyckte det gick rätt bra även om han tjafsade lite. Det brukar ju kunna vara problem att gå i från utgången men jag hade problem att gå mot utgången... Szum han är inte som alla andra pållar! Blev lite travjobb, travade över några bommar och jag tyckte han slappnae av lite på slutet. Med tanke på hur lite han är riden på banan så är jag ändå nöjd. Lastningen hem gick jättebra och utan tjafs!
 
Alla deltagare! Nathalie, Sara, Elin, Elise, Malin och Anna!
 
Elin, Elise och Malin!
 
Szum tömkörs!
 
 
Fina Szum!
Jag och Szum!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0