Åskskurar!

I dag har det varit riktigt varmt, termometern stod på 28 grader innan eftermiddagens åskskurar lättade upp luften och kylde ner graderna.
 
Inledde dagen med några lektioner. På hemväg stannade jag och åt en mjukglass som uppladdning inför stängsling i värmen, har börjat på grabbarnas nya hage. Hade bara tänkt åka hem och byta om till ridkläder och sen rida dirket men det började mullra och jag beslöt mig för att vänta ut åskan. Det var tur för det mullrade rejält, och regnade, under tiden vilade jag lite (alltså sov på soffan...). Ridningen fick vänta till kvällen och även då mullrade det lite i bakgrunden.
 
Började med Szum som ju haft en veckas vila, började med att longera honom och det var nog bra för det fanns mycket energi att springa bort. Jobbade honom lite från marken innan jag satt upp i dag var det en helt annan attityd än sist jag skulle rida, då var han kaxig och nonchalant men i dag var han koncentrerad och lydig. Red lite vid hagarna, i början var han lite småstökig. Inte så att han gjorde något men han låg i handen, drog i tygeln, stod emot skänkeln, stannade och lite sånt men det släppte eftr hand och på slutet var han riktigt fin korta stunder. Och när han är det så ger han en så fin ridkänsla att man kan leva på den länge! Red sedan ut Räkan en sväng och vi klarade oss både från åska och regn!
 
Finaste Räkan!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0