Varannandagsväder!

Det är väldigt hattigt väder nu, en-två dagar kallt och sen ett par dagar med bra temp, och sen kallt igen. Fast det är ju klart att det är ju bätre det än bara kallt...  I morse när jag vaknade var det -17 och jag misstänkte att det skulle bli kallare så jag skyndade mig ut och red alla tre, kom in vid ett och då var det -20 grader. Nu i kväll är det -25, alldeles för kallt tycker jag!
 
Red alla här hemma för jag tycker man håller värmen bättre då än om man rider ut. Jag frös inget alls även om det bet lite i kinderna. Taggen longerade jag lite i galopp som uppvärmning och sen jobbade vi med travbommar och galoppfattningar. Avslutade med att rulla över ett lågt räcke i galopp och han kändes riktigt bra i dag. Räkan fick göra samma sak, minus longeringen, men hon stod emot en del i dag. Hon har säkert spänt sig lite i natt när det varit kallt och hon bara haft sitt vanliga täcke (var ju bara -10 igår kväll). Men efter att ha rullat över räcket några gånger så släppte hon. 
 
Avslutade med att rida Szum. Som vanligt jobbade jag från marken först och sen red jag. Vi skrittade över bommar och jobbade med traven. Tycker att igångsättningarna har blivit mycket bättre men han har lite svårt md balansen på den delen av banan som lutar lite neråt. Men det kommer nog med mer styrka och träning.
 
Resten av dagen ägnade jag åt att besikta om bilen och greja inne. Och baka kladdkaka, för det drömde jag om i natt och blev då så sugen på det!
 
VinterRäka! Bild från förra vintern!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0