Tö och blåst!

Även i dag har det varit vårväder med tö och blåst, men nog känns det lite bakvänt med vårväder redan nu. Och bakslaget kommer nog rätt snabbt, enligt väderprognosen ska det vara -16 grader redan på måndag. Tråkigt nog har det fina vinter ridunderlaget nu försvunnit och det är mest is överallt.
 
Red ut Räkan först, hon var inte alls spänd i dag utan vi fick en bra tur med mycket trav. Sen red jag Peppe på slingan, vi galopperade rätt mycket och jag tycker galoppen är riktigt bra! Men han blev trött fort i dag, inte konstigt när det är så varmt och i snön, så vi avslutade med att skritta ut en sväng. Avslutade med Szum, red han ute i snön och avslutade med ett varv på slingan med honom med.
 
Taggen har gjort illa sig, han är svullen över nosryggen och ser ut som en boxare! Vet inte vad han gjort men han ömmar lite och fick vila i dag, pratade med veterinären som inte tyckte han behövde komma ut. Eftermiddan och kvällen har ägnats åt lektioner, det är inte bara hos mig underlaget har tinat bort så jag var genomblöt som fötterna när jag kom hem igen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0