Juldagen!

Vaknade i morse av att det spöregnade, och detta på juldan!! Inte roligt alls... Lyckades få ut hästarna i hagen utan att bryta några ben, även om jag fick gå en omväg med Lucky genom några buskar -han är oskodd bak. När jag ledde ut Szum efter att ha tömkört honom kom jag på glid och gled 3-4 meter i nerförslut tills det tog stopp vid vägkanten, Szum kunde inget annat göra än att följa med mig! Men till min stora glädje så var gården sandad när jag kom hem och dessutom har jag inhandlat broddar till mig själv!
 
Szum tömkörde jag innan jobbet, vi höll till på en lägda då min ridbana passar bättre till skridskoåkning än ridnng just nu (jag funderar på en framtid inom konståkning). Han var så klart laddad men använde energin till arbete och var jättefin. I dag jobbade jag bara några timmar eftersom det är röd dag. När jag kom hem så red jag Lucky på samma lägda, planen från början var att rida ut men eftesom det är glashalt på vägen så kändes inte det aktuellt. Just nu får man helt enkelt göra det som går, och ha lite fantasi för att kunna rida, och att försöka peppa sig själv för det är verkligen inte roligt att rida nu! Det gick dock väldigt bra att dressyra Lucky, vi jobbade mycket med traven i dag att få honom att komma till arbete och inte försöka smita i från det...
 
Och sen resten av kvällen har jag tittat på Göta Kanalfilmerna på tv, pysslat och så klart målat. Kunde inte hålla mig längre så nu har jag målat lister och dörrar, är verkligen inte mycket kvar nu och jag lovar att bild kommer när det är klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0