Första advent!

Första december och första advent i dag, men vart är vintern? Jag kommer antagligen få äta upp det här inlägget men nu vill jag ha vinter! Plusgrader, blåst och sten hård mark är ingen vinter, och definitivt inget roligt ridväder!
 
Började med att rida Szum, just då både snöade det och blåste, insåg rätt snabbt att underlaget var bättre utanför banan än på den där den lilla snön dolde isfläckarna. Vi red lite dressyr runt en rishög bredvid banan, till Szums stora förtvivlan fanns det både grästuvor och ojämnheter så han var tvungen att hålla reda på sin stora kropp, detta innebar vissa problem i början men efterhand blev det bättre och stundtals kändes det riktigt bra! Han ger verkligen en fin ridkänsla när han slappnar av och koncentrerar sig, och det gör han ju när jag rider bra. Bra ridning handlar ju faktiskt inte om att ha de bästa förutsättningarna, utan kanske mer om att göra det bästa av de förutsättningar man har. Med det tänker jag att man inte behöver ha ett ridhus eller en dyr sadel för att rida bra, utan bra ridnig handlar om att utveckla och göra det bästa av hästen oavsett!
 
Efter några timmar på Ica, med glitter i håret, där vi spelat julmusik och bjudit på glögg så red jag ut med tant när jag kom hem. Det blåste rejält men det är ju inget som bekommer en gammal dam som henne. Efter ridningen var det fika hos en vän så nu har jag ätit så många toast med guacamole att jag nog inte behöver äta på en vecka minst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0