Slut och knäckt!

Oj vilken dag det blev, nu är jag helt slut och knäckt!
 
Dagen började med att det kom en tjej som fotograferar, hon skulle ta lite kort på kattungarna. Det blev många bilder på busiga kattungar som sen var trötta och sov halva dagen. Bäst av allt var att hon la ut bilder på sin Facebook och någon timme senare var Esmeralda tingad, känns skönt att hon har ett hem som väntar i höst.
 
Hann precis rida Tanten, vi red ut en liten dväng och försökte sedan dressyra lite på en äng vilket gick sådär, innan pappa dök upp. Sen gick dagen i ett rasande tempo, vi har kastat in ved, letat rätt på virke på min rivningshög och börjat på att bygga en ny liten lösdrift. Han hann även ta ner lite småträd där den framtida ridbanan eventuellt ska ligga.
 
Framåt kvällen kom Elise och vi red ut på Gandalf och Lillan. Vi red på smala, slingriga stigar med grenar att kliva över, och Lillan var verkligen på hugget i dag. Hon tog täten när vi red i väg och bjöd på bra hela vägen tills vi skulle skritta av på hemväg, då var hon jättetrött! Till och med så att hon blev lite småbusig i skogen när vi galopperade på de smala stigarna! Red även Szum, han skulle få gå ut en litn kortare tur ensam. Jag var inte alls på humör utan less och okoncentrerad, men han kändes så fin att rida! På hemvägen travade vi och han laddade för galopp, försökte flera gånger att fatta men jag bromsade bara så var det lugnt, var så nöjd att han lyssnade men en sekund senare så hade han dragit på ett bocksprång och gjorde en tvärvändning i samma. Jag som satt i andra tankar hade inte en suck att sitta kvar utan fick vackert gå hem! Var så arg på mig själv att jag inte varit mer med. Fångade in honom hemma och skrittade en liten sväng igen. Tycker inte att min avfallningsstatistik de sista veckorna är så bra!
 
Avslutade kvällen med att åka och hämta en höbal. Är nu helt slut och knäckt, men det kanske inte är så konstigt?
 
Esmeralda fotad av Ulrika Forsstedt
 
Början på en lösdrift! Tror ni det blir bra?
 
Jag och Lillan innan ridningen i kväll!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0