Arbetsdag!

Först Ica 8-17 och sen lektioner i Krokvåg och Stugun, var hemma igen klockan 22.00. Det kändes som en rejäl arbetsdag! Efter en sån dag kan amn komma hem trött, sliten, tom i huvudet och allmänt nere, eller så kommer man hem med humöret på topp och en massa energi! I dag gick lektionerna jättebra, både jag, ryttarna och hästarna verkade nöjda. Dessutom red jag en häst som jag fick ta en rejäl fight med förra veckan, och i dag var det en helt annan häst! Gick fram för ett lätt tryck med skänkeln och samarbetade i stället för att protestera! Roligt när det blir som man tänkt sig, fast det krävdes ju lite jobb för att komma dit!
 
Jag är så otroligt tacksam för att jag får rida så många olika hästar, vi pratade lite om det i dag att jag verkligen får prova mycket olika typer av hästar av alla raser och med allehanda problem. Det är så otroligt lärorikt och givande. Ena stunden sitter jag på en grön 3 åring, nästa på en gammeltant som kör sitt eget race, däremellan är det trotsiga nordsvenskar, vingliga ridtravare och vilsna unghästar. Jag lär mig något nytt varje gång och det är ju dessutom så roligt!
 
Nu ska jag bänka mig framför tvn och titta på sammandraget från hopp EM, så roligt att det blev ett lag brons för Sverige!

Kommentarer
Postat av: Sofi

Och vi är otroligt tacksamma som har dig :-)))

2013-08-22 @ 23:38:18
URL: http://sojf.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0