Snösmältning!

I morse var det regn och rusk, vilket ju inte direkt gör det torrare men det hjälper ju snösmältningen som går i en jäkla fart just nu! Och i kväll när jag åkte hem från jobbet så var det sol och jättehärligt ute så det blev en sån där riktigt skön vårkväll i stallet!
 
Började med Cadde, longerade i snön och sedan hjälpte Malin mig så jag först kunde göra samma övningar som igår och sen kunde hänga lite på honom. Först några gånger på halt och sedan gick vi några meter när jag hängde. Han var duktig och cool, lite vingligt var det när han skulle gå första gången men sen gick det bättre. Nu ska jag hänga någon gång till innan det är dags att sitta upp, jag vill lägga mycket tid på insittningen för jag tror man får igen det sen!
 
Sen red jag Szum på lägdan ovanför gården, i går när jag tömkörde där så var det rejält med snö och ordentligt motstånd, i dag var det nästan ingen snö kvar alls och alldels lagom att rida. Szum var på sitt avigaste humör, både spänd och sur så det blev inte så jättekreativ ridning. Vi red lite volter och åttvolter i skritt och sedan lite övergångar till och från trav. I morgon hoppas jag att humöret på herrn är bättre och att vi kan få mer gjort!
Ytterligare en bild från igår, avsadling! Cadde!
 
I dag har jag hämtat ut mina nya stövlar som jag beställt. Med all lera som tinat fram kommer de verkligen användas flitigt den närmaste tiden. Vad tycker ni, visst är dom snygga?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0