Miljöträning!

I dag fick Peppe börja min dag, vi red på slingan. Han har haft lättast för vänster galopp tidigare men nu tycker jag att han helst väljer höger, det är ett bra teckan för det betyder att det börjar hända saker i kroppen på honom! Även Szum fick gå på slingan, men redan på första varvet stannade han och tittade på något. Jag kunde inte se något så jag tyckte han var fånig som såg spöken och drev i gång honom igen. Men sen såg jag arr det hade parkerat en bil på vägen och det sprang runt lite gulklädda gubbar som han så klart tittade på! Jag försökte ignorera det och efter några varv så var det inte så roligt att titta på längre även o han var lite spänd, de drog i gång motorsågar men Szum höll sig lugn och vi fortsatte rida. Men när jag började se träd falla vid vägen, kanske 60-70 meter från oss så kände jag att det blev lite mycket och avbröt! Tänk vad mycket det kan hända i skogen fast jag tycker det är så lugnt här, men vi fick ju miljöträning i alla fall! 
 
På eftermiddan red jag ut en lugn tur med Taggen. Jag tyckte att en lugn tur kunde vara lämpligt efter gårdagens kiropraktorbesök, men Taggen hade andra tankar och var laddad och spänd! Avslutade med Raäkan som fick trimma lite dressyr vid en av vändplatserna som vi brukar rida på. Vi red lite övergångar, traven kändes bra men i galoppen hade hon fullt upp med att akta sig för vattenpölarna! På kvällen hade jag lite lektioner, så härligt nu när banorna börjar tina fram och man kan köra hem utan helljus fast klockan börjar närma sig 21. Härliga vår!
 
Hästarna ligger mycket i hagarna nu och njuter av solen, jag njuter inte lika mycket när jag sedan ska borsta dom! Den här bilden är sen förra veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0