Kalla vårvindar!

Rätt fint väder i dag med, om det inte hade blåst kalla vindar! 
 
Började dagen med lite dressyr på Peppe, jobbade med det vi fick med oss från träningen. Alltså att få ut halsen och steget. Det gick väl sådär när vi itne hade Annelie på marken som kunde tjata på mig och hjälpa till och driva från marken, men det kommer nog så småningom! Red sedan Ellen på slingan, travade bara i dag och jobbade med formen och att vara i ramen. Tyckte jag fick ut halsen och fick henne riktigt låg och fin i formen!
 
Det blev mycket slingan i dag, gäller att påassa på innan den tinar bort! Även Szum fick gå där, han var lite småstökig i dag så jag fick verkligen rida! Vi travade ganska många varv och jag var helt slut efteråt, men så travade han avspänt sista varven också. Avslutade jobbet på slingan med Räkan som fick gå lätta galopp intervaller där!
 
På kvällen åkte jag och Malin till ridhuset och hoppade med Taggen och Oliven. Det var många som red och hoppade, kanske 8 ekipage när vi var som mest, för dom som rider i ridhusen i stan eller på större stall så är det ju ingenting men vi är så bortskämda så vi är sällan fler än ett par ekipage samtidigt. Men det är bra träning inför framridning och framhoppnig på tävling, då är det mycket ekipage och stökigt, och jag hatar det verkligen! Kan inte rida när det blir så! Precis som det varit de sista gångerna vi hoppat så stökade Taggen en del i början, kickade bakut och dummade sig men det släppte även i dag efterhand och då kändes hoppningen riktigt bra. Nu hoppas vi att det ska vara så även på söndag, för då är vi anmälda på tävling igen!
 
Taggen, Malin och Oliven sist vi var och hoppade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0