Lång lördag!

Har haft en bra men lång dag! Vädret har varit kanon med sol och kring nollan, men i natt blir det kallt för det är redan -8 grader.
 
Började i morse med att rida Orvar, fjordingen, här hemma. Red lite lätt dressyr för att checka av honom lite, det kändes bra. Klockan 9.00 satte jag mig sedan i bilen för att åka på lektioner. Började med att rida två hästar, den ena är en nordis som jag ridit 5-6 gånger och som det verkligen lossnat med nu och i dag var han jättefin. Är så roligt när poletten trillar ner hos hästarna och när ägarna får se sin häst utvecklas, då är det verkligen roligt att rida! Hade även några lektioner innan jag åkte hem.
 
Efter lite fika packade jag in Taggen i transporten och åkte på dressyrträning i Sollefteå för Sara. Det gick över förväntan måste jag säga, fast jag hade ganska låga förväntningar innan... När jag började rida fram var Taggen spänd, stum och kort, ungefär som han varit efter allt strul med tappskorna. Försökte galoppera på frmaridningen men han kickade bara bakut. Men efter halva passet kunde vi galoppera utan problem och utan bakutar, han slappnade av jättefint och emellanåt kunde jag sitta som jag skulle också! I morgon kör vi hårt med mer dressyrträning men då för Annelie i Ammer.
 
Taggen på träning i Sollefteå i våras.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Lite mysigare väder på bilden än igår! :-)

Svar: Ja det kan man verkligen säga, men det gick ju rida igår med! :)
Pernilla Engström

2012-10-28 @ 17:25:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0