Blötast!

Blött, blötare, blötast! Så är det här hemma nu efter gårdagens snö och dagens regn! Sjukt blött och lerigt, inte alls roligt! 
 
Hovis var här på förmiddagen, skodde Oliven, slog på Taggens tappsko och kollade Räkan. Hon har ju inte varit fräsch sen förra veckan när vi skodde henne och verkade ur hovbölder. I dag var det mycket riktigt dags igen. En hovböld på vänster fram som vi verkade ur och troligast en på höger men som vi inte hittade. Nu får hon stå på boxvila med våtvarma omslag. Stackars min Räka!
 
Tömkörde Szum på eftermiddagen. Han var rejält kaxig och trotsig när jag skulle börja och gå från stallet, han ville inte alls! Men han fick ge sig och sen blev han så grymt fin! Det är verkligen en jättefin häst och jag önskar verkligen att han kunde få komma till en ryttare som kan ta tillvara på hans kvaliteter. Hans ägare är inne på att sälja, så är det någon som är sugen på ett projekt med potential?
 
Red Taggen på kvällen med Malin. Han var spänd och överladdad, vilket resulterade i diverse språng ovan mark. men vi kom hem helskinnade och jag vet att han kommer lugna sig bara han får jobba lite. Så det är bara att hoppas på att skorna sitter kvar ett tag nu så vi hinner jobba bort alla spänningar.
 
Ibland kryper deti kroppen på Taggen, bild från i fjol!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0