Regn, regn å ännu mera regn!

Vad jag är less på detta regnande som aldrig tycks ta slut! Tittar man på smhi så ska det regna alla dagar nästa vecka utom fredag, vart ska allt vatten ta vägen? Min gård och mina hagar är redan överfyllda! Det ser i alla fall ut som det kan bli uppehåll i helgen, bara att hålla tummarna för det!

Jag och Taggen var i alla fall ut på en mystur efter jobbet trots regnet. Men när jag tog in honom var han frusen, så han fick stå inne en stund och äta en stund. Under tiden tog jag in Peppe och spolade benen på honom, sen fick han stå inne själv medan jag red. Det klarade han galant utan att bli uppstressad. Taggen kändes jättefin i galoppen, så jag var nöjd med våran tur också.

I morgon ska jag till Kramfors på saluhästvisning, i fjol hade de den visningen i augusti och då visade vi Sickan där. Nu har ju Gunnel valt att behålla henne, vilket jag tycker är bra för de passar så bra i hop, så i år ska jag inte visa någon häst utan bara titta. Däremot ska en bekant häst visas, "Fia", en ponny som jag var med och visade på treårs testet för två år sedan, och som även varit med på lite träningar i vår. Det är en fin och trevlig ponny som jag tror blir en bra tävlingsponny!


Jag och Sickan i Kramfors i fjol, även då regnade det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0