Regn!

I dag har det regnat! Eller rättare sagt så regnade det i natt och i morse, sen var det uppehåll medan jag var inne på ICA och jobbade hela dan för att börja igen på eftermiddagen lagom tills jag slutade... Men jag hade ändå tur för det regnade inte så mycket när jag red.

Började med lite dressyr på Taggen, han var spänd och gick emot lite tror han har spänt sig i regnet i natt. Dock blev det bättre efterhand och han kändes okej på slutet. Sen red jag och Malin ut och galopperade, hon hade Oliven och jag Räkan. Räkan tyckte nog det var roligt att ha en "sparring"partner i galopparbetet.


Kommentarer
Postat av: Lizen

Ja min häst var oxå lite spänd igår. :D Det blev en taskig start redan i hagen. När jag hämtade honom så blev han rädd för nåt ljud, som han inte såg var det kom ifrån. Tokrädd så det hördes som om hjärtat höll på att hoppa ur honom. Men han lugnade sig dock. När jag väl satte mej upp kom en släng av sadeltvång å ryggen å hela hästen blev som en fiolsträng... Lugnade sig återigen utan några missöden. Men när vi passerat granngården så blir han rädd för nåt igen, å då flippar han totalt... Studsar iväg och slänger sej 180 grader, sparkar å bockar. Jag flyger iväg som en liten tuss. Landar på vekryggen/svanskotan. Tack och lov för säkerhetsvästar! :)

2012-06-15 @ 08:46:48
Postat av: Nilla

Du måste vara rädd om dig Lizen! Det går så fort när det händer, ta det försiktigt. Kommer ni upp något i sommar? Saknar dig!

2012-06-15 @ 17:41:01
URL: http://nillashast.blogg.se/
Postat av: Lizen

Jodå, jag försöker. :) Men som sagt, det går så fort när det väl händer. Men dagen efter var han helt cool, nästan lite seg å lat. Ja vi kommer nog upp vecka 30. Tror vi stannar minst 1 vecka iaf. Jag håller även på med ett övertalningsförsök att jag ska få ta med mej hästen upp. :) Kanske är jag lite överambitiös... Men jag vill ju gärna visa upp min lille snygging oxå, och få rida honom på "hemmaplan" lite. :) saknar dig oxå!

2012-06-18 @ 07:21:27
Postat av: Nilla

Jag hann knappt skriva det där så hade jag åkt av själv! Så kan det gå! Vore ju jättekul om du tog med dig hästen upp så jag får se honom, men oavsett vore det roligt att träffas!

2012-06-18 @ 07:47:38
URL: http://nillashast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0