Imponerad!

Imponerad har jag blivit av mina hästar i dag, först Taggen på dressyrträningen och sedan Totte på uteritt i snö och blåst! Men vi börjar med dressyrträningen.

Red Taggen för Sara i Sollefteå, hade nog inte så stora förväntningar eftersom han inte gått så bra i vinter. Det beror ju delvis på att han har halkat och kanske inte gått optimalt i de skor vi provade på honom (flapskor vilket har fungerat mycket bra på Räkan), vilket gjort att han har gått och spänt sig. I alla fall var han superfin på träningen, han rörde sig bra och genom kroppen och jag fick en underbar ridkänsla! Sen fick jag ju lite skäll av Sara, jag måste se till att han är framme för skänkeln och jag får inte klämma på honom. Tycker jag känner igen det, känns som det är vad jag får höra på varje träning oavsett häst. Jag måste ju ha väldigt svårt at få in det trots allt tjat.. Mycket nöjd i dag i alla fall!


Från en tidigare Saraträning

Hemma igen, efter lite fika och pyssel ute, har lagt ut sly och träd i hagarna som hästarna ska ha att tugga på, kanske de väljer det i stället för stolparna, så var det dags för Totte. Malin följde med på Räkan. Märkte redan när jag tog in Totte att han var laddad, men med blåst och snö kan man ju inte räkna med annat heller, så jag började med att longera honom lite. Men jag var ju inte direkt kaxig när vi red i väg, spänd häst, snö, blåst och ny väg känns inte som den bästa kombinationen men Totte skötte sig utmärkt! Han slappnade av efter första traven och han gjorde ingenting på hela turen, jätteduktig!

Nu blir det tacos och kanske melodifestivalen, i morgon är det hästar, ridning och lektioner igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0