Äntligen vardag igen!

Efter helgens köldknäpp när allt bara handlar om att få det mest nödvändiga att fungera var det skönt i dag att ha en vanlig riddag igen! Har ridit alla hästarna. Började med Räkan och Corran på förmiddagen. De fick båda gå i snön. Räkan fick gå galoppintervaller i sommarhagen, hon var pigg men rejält svettig efteråt. Med Corran red jag samma rutt men lite kortare galoppsträckor med henne. Hon kändes jättefin, jag måste säga att man kan få en sådan fantastisk ridkänsla på henne!

Efter lunch red jag ut Taggen, tänkte rida en lugnare sväng med honom eftersom han såg lite hängig ut igår kväll (han hade ingen feber, inga koliksymtom men åt dåligt, fast i morse hade han ätit upp). Nu var Taggen som vanligt, dvs rätt laddad, så det blev inte så lugnt ändå men han verkar inte vara speciellt sjuk i alla fall!

Totte red jag på kvällen, då Malin var här och kunde hjälpa mig lite. Jag red han på banan, i skritten tycker jag han lyssnar riktigt bra! Provade trava lite med honom också, vilket var lite tveksamt i början men med lite hjälp av Malin som drev bakom så gick det bättre!


Laddad Tagg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0