Långfredag!

Dagen hade inte kunnat börja bättre, red ut Corran i solen. En av våra skogsstigar hade tinat fram och när jag red var det fortfarande fruset så den var fast och fin att rida på. Det är en smal, krokig och slingrande stig med grenar och små träd som ligger över stigen och många små stigar att välja på. Både jag och hästarna gillar att rida där. Corran fick trava och galoppera på den smala och svängiga stigen, jättebra balansträning! Vi hoppade en liten stock också!

Fortsatte sedan med Taggen som jag skulle fortsätta jobbet från i går med. Vi började där vi slutade igår, inte jättebra alltså... Men i dag gick det bättre och jag fixk honom att släppa i genom lite mer i alla fall, men han blir lite låst i vänster varvet. Ska försöka åka till ridhuset en sväng i helgen så jag kan försöka jobba i genom honom ordentligt.

På eftermiddan hade jag några träningar, med växlande väder -först sol, sen snöstorm och sen sol igen! På kvällen red jag ut Räkan en sväng! Så nog blev det en lång fredag, men en bra långfredag!

En av de första gångerna jag sitter på Sickan, en 3 årig ridponny.
Här är en bild från påsken i fjol, då vi började med inridningen av Sickan. Då var hon rätt spänd, och hade sadelgjorstvång, nu nästan ett år senare är hon en jättetrevlig ridhäst! Det är så kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0